ssl belangrijk

Is een SSL certificaat belangrijk voor je SEO?

Ja, SSL (Secure Sockets Layer) is belangrijk voor SEO (Search Engine Optimization). SSL is een beveiligingsprotocol dat ervoor zorgt dat de gegevens die tussen de website en de bezoeker worden uitgewisseld, zoals inloggegevens, formulieren en betalingsgegevens, worden versleuteld en beveiligd.

Zoekmachines zoals Google hechten veel belang aan de veiligheid van websites en geven daarom voorrang aan websites die gebruik maken van SSL. Dit betekent dat als jouw website geen SSL heeft, deze lager kan scoren in de zoekresultaten dan websites die wel SSL gebruiken.

Bovendien geeft Google Chrome, een van de meest gebruikte webbrowsers ter wereld, een waarschuwing weer als een website geen SSL heeft en bezoekers worden aangemoedigd om de website te verlaten. Dit kan leiden tot een hogere bounce rate en dus een negatieve invloed hebben op jouw SEO-resultaten.

Daarom is het sterk aanbevolen om SSL te gebruiken op jouw website om zowel de veiligheid als de SEO-prestaties te verbeteren. Je kunt SSL verkrijgen via jouw hostingprovider of via een SSL-certificaatautoriteit.

 .

Hulp nodig met jouw SSL of SEO?

Zoek je een SEO specialist? Een betaalbaar zelfstandige? Die die je kan helpen met jouw SEO?

Stuur mij een mailtje en ik zal jouw huidige website en (SEO) aanpak bekijken. Daarna stuur ik je een vrijblijvend optimalisatie voorstel toe.

Wie ben ik?SSL belangrijk
Door mijn brede kennis en 22 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en technieken, kan ik je helpen om de zoekmachine optimalisatie binnen jouw bedrijf te verbeteren. Hierdoor kan jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google!

Tjeerd Engel
Gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie – SEO

.

SEO Offerte aanvragen

Door Tjeerd Engel

Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun website en SEO. Mijn 22 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe WordPress websites en zoekmachine optimalisatie (SEO). Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij SEO ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe of wat de investering zal zijn? Stuur mij dan een e-mail: info@tjeerdengel.nl of bel mij via 06 - 119 52 361