SEO ZZPer Friesland

SEO ZZPer Friesland

SEO ZZPer Friesland: SEO (of zoekmachine optimalisatie / hoger scoren in Google) is een van mijn specialisaties. Op deze site vind je verschillende informatie en blogs over SEO. Heb je mijn hulp nodig voor de SEO binnen jouw website? Of wil je een offerte ontvangen om een idee te krijgen wat de kosten van het uitbesteden van jouw SEO zijn? Dan kun je mij altijd even mailen of bellen.

Tjeerd Engel – SEO specialist
info@tjeerdengel.nl

SEO Offerte aanvragen

.

Waarom zou je jouw SEO uitbesteden aan een SEO ZZPer (uit Friesland)?.

Als SEO ZZPer uit Friesland help ik bedrijven en organisaties om hun online vindbaarheid te verbeteren. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Hierbij draait het om het verbeteren van de positie van een website in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.
.

Werkzaamheden van een SEO ZZPer

Mijn werkzaamheden als SEO ZZPer zijn gericht op het verbeteren van de online vindbaarheid van mijn klanten. Dit doe ik door middel van verschillende werkzaamheden, waaronder:

 1. Keywordonderzoek: Het vinden van de juiste zoekwoorden is de basis van zoekmachineoptimalisatie. Ik doe onderzoek naar de zoekwoorden waar jouw doelgroep naar zoekt en waarop jouw website gevonden zou moeten worden. Op basis van dit onderzoek worden vervolgens pagina’s geoptimaliseerd voor deze zoekwoorden.
 2. Optimalisatie van content: Ik zorg ervoor dat de content op jouw website geoptimaliseerd is voor de gekozen zoekwoorden. Dit betekent dat de juiste zoekwoorden op de juiste plaatsen in de content worden verwerkt en dat de content voldoet aan de richtlijnen van zoekmachines.
 3. Technische optimalisatie: Naast het optimaliseren van de content, is het ook belangrijk dat de techniek van de website goed is. Ik kijk naar zaken zoals de laadsnelheid van de website, de structuur van de website en de mobielvriendelijkheid van de website.
 4. Linkbuilding: Het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website is een belangrijke factor voor zoekmachineoptimalisatie. Ik zorg voor een goed linkprofiel door het verkrijgen van links van relevante en kwalitatieve websites.
 5. Monitoring en rapportage: Ik houd de resultaten van de zoekmachineoptimalisatie in de gaten en rapporteer deze aan jou. Op basis van deze resultaten kunnen vervolgens nieuwe stappen worden gezet om de positie van de website verder te verbeteren.
  .

De SEO middelen van een SEO ZZPer

Als SEO ZZPer maak ik gebruik van verschillende middelen om de zoekmachineoptimalisatie van mijn klanten te verbeteren. Enkele van deze middelen zijn:

 1. SEO tools: Er zijn verschillende tools beschikbaar waarmee ik onderzoek kan doen naar zoekwoorden, de technische optimalisatie van een website kan verbeteren en de resultaten van de zoekmachineoptimalisatie kan monitoren.
 2. Linkbuilding tools: Ik maak ook gebruik van linkbuilding tools om links van andere websites naar jouw website te verkrijgen. Deze tools helpen bij het vinden van relevante en kwalitatieve websites om links van te verkrijgen.
 3. Analyse tools: Ik maak gebruik van analyse tools zoals Google Analytics om de resultaten van de zoekmachineoptimalisatie te monitoren. Met deze tools kan ik zien hoeveel verkeer er naar de website komt, welke pagina’s het meest bezocht worden en hoe lang bezoekers op de website blijven.
  .

Voordelen van het uitbesteden van jouw SEO

Het uitbesteden van jouw SEO aan een SEO ZZPer heeft verschillende voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

 1. Persoonlijk contact: Als ZZPer hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact met mijn klanten. Hierdoor kan ik beter inspelen op jouw wensen en behoeften en zorgen voor een op maat gemaakt plan.
 2. Flexibiliteit: Als SEO ZZPer ben ik flexibel en kan ik snel schakelen wanneer dat nodig is. Hierdoor kan ik snel inspelen op veranderingen in de markt of jouw wensen en behoeften.
 3. Expertise: Als SEO ZZPer beschik ik over de expertise en kennis om jouw website optimaal te laten presteren in zoekmachines. Ik weet precies welke stappen er gezet moeten worden om de positie van jouw website in de zoekresultaten te verbeteren.
 4. Tijd: Het optimaliseren van een website voor zoekmachines kost veel tijd. Door jouw SEO uit te besteden aan een SEO ZZPer, bespaar je tijd die je kunt besteden aan andere zaken binnen jouw bedrijf.
 5. Kosten: Het uitbesteden van jouw SEO aan een SEO ZZPer kan op de lange termijn voordeliger zijn dan het zelf doen van jouw SEO. Ik beschik over de juiste middelen en expertise om jouw SEO efficiënter te maken en daarmee de kosten te drukken.
  .

SEO ZZPer uit Friesland

Als SEO ZZPer uit Friesland werk ik voor bedrijven en organisaties in Friesland en daarbuiten. Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met mijn klanten en te werken aan een langdurige samenwerking. Hierbij staat het behalen van zichtbare resultaten voorop.

Door middel van keywordonderzoek, content optimalisatie, technische optimalisatie, linkbuilding en monitoring en rapportage, zorg ik ervoor dat de positie van een website in de zoekresultaten verbetert. Door jouw SEO uit te besteden aan een SEO ZZPer, profiteer je van de expertise, flexibiliteit, persoonlijk contact, tijdswinst, kostenbesparing en resultaten die ik als ZZPer met mij meebreng.

Wil je ook hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines? Neem dan contact met mij op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

.

Hulp nodig met de SEO binnen jouw website?

Zoek je een zoekmachine optimalisatie specialist? Een betaalbare zelfstandige? Die je kan helpen met de SEO van jouw website? Ik kan je helpen! Stuur mij een mailtje en ik zal jouw huidige website en SEO bekijken. Daarna stuur ik je een vrijblijvend optimalisatie voorstel toe.

Wie ben ik?SEO ZZPer Friesland

Door mijn brede kennis en 25 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en technieken, kan ik je helpen om de SEO binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan ook jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google!

Tjeerd Engel
Gespecialiseerd in SEO en Websites

info@tjeerdengel.nl
06 – 119 52 361

.

SEO Offerte aanvragen

SEO ZZPer Friesland

Tjeerd Engel – SEO ZZPer Friesland

× Hoe kan ik je helpen?