SEO bureau in Friesland

SEO bureau in Friesland

SEO bureau in Friesland: SEO (of zoekmachine optimalisatie / hoger scoren in Google) is een van mijn specialisaties. Op deze site vind je verschillende informatie en blogs over SEO. Heb je mijn hulp nodig voor de SEO binnen jouw website? Of wil je een offerte ontvangen om een idee te krijgen wat de kosten van het uitbesteden van jouw SEO zijn? Dan kun je mij altijd even mailen of bellen.

Tjeerd Engel – SEO specialist
info@tjeerdengel.nl

SEO Offerte aanvragen

.

Waarom zou je jouw SEO uitbesteden aan een SEO bureau?..

Een SEO bureau is een bedrijf dat zich richt op zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization). Het werk van een SEO bureau is gericht op het verbeteren van de positie van een website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. In dit artikel zullen we uitleggen wat een SEO bureau precies doet, welke middelen ze gebruiken en waarom het uitbesteden van jouw SEO een slimme keuze kan zijn. We zullen ons daarbij specifiek richten op SEO bureaus in Friesland.
.

Werkzaamheden van een SEO bureau

Het doel van een SEO bureau is om de positie van jouw website in de zoekresultaten van zoekmachines te verbeteren. Dit doen ze door middel van verschillende werkzaamheden, waaronder:

 1. Zoekwoordenonderzoek Het begint allemaal met het bepalen van de juiste zoekwoorden. Een SEO bureau gaat op zoek naar zoekwoorden waarop jouw doelgroep zoekt en waarop de concurrentie niet te groot is. Met behulp van verschillende tools zoals Google Keyword Planner en SEMrush wordt onderzocht welke zoekwoorden interessant zijn voor jouw website.
 2. Technische optimalisatie Een SEO bureau zorgt ervoor dat jouw website technisch goed in elkaar zit. Dit betekent dat er aandacht wordt besteed aan zaken zoals laadtijd, mobielvriendelijkheid, veiligheid en de juiste structuur van de website.
 3. Content optimalisatie Content is king, ook als het gaat om SEO. Een SEO bureau zorgt ervoor dat de content op jouw website relevant is en aansluit bij de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Dit betekent dat er teksten worden geschreven of geoptimaliseerd en dat er afbeeldingen, video’s en andere vormen van content worden toegevoegd.
 4. Linkbuilding Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Het gaat hierbij om het verzamelen van links naar jouw website vanaf andere websites. Een SEO bureau zorgt ervoor dat er op een natuurlijke manier links naar jouw website worden verzameld.
 5. Analyse en rapportage Een SEO bureau analyseert de resultaten van de werkzaamheden en rapporteert hierover. Dit gebeurt bijvoorbeeld met behulp van Google Analytics en andere tools.
  .

Middelen die een SEO bureau gebruikt

Een SEO bureau maakt gebruik van verschillende middelen om de werkzaamheden uit te voeren. Dit zijn onder andere:

 1. Tools Een SEO bureau maakt gebruik van verschillende tools om zoekwoorden te onderzoeken, analyses uit te voeren en rapportages te maken. Voorbeelden van tools zijn Google Keyword Planner, SEMrush en Google Analytics.
 2. Content creatie Een SEO bureau kan zelf content creëren of dit uitbesteden aan tekstschrijvers. De content wordt vervolgens geoptimaliseerd voor zoekmachines.
 3. Linkbuilding Een SEO bureau kan verschillende technieken gebruiken om links te verzamelen naar jouw website. Voorbeelden hiervan zijn het schrijven van gastblogs of het verzamelen van links via social media.

.

SEO bureau in Friesland

Als zzp-er, ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van de online vindbaarheid van bedrijven. Met mijn jarenlange ervaring en expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie, help ik bedrijven in Friesland en daarbuiten om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Mijn aanpak is resultaatgericht en persoonlijk. Ik geloof er namelijk in dat elke klant uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. Daarom begin ik altijd met een uitgebreide analyse van de huidige situatie en bepalen we samen de doelstellingen. Vervolgens ga ik aan de slag met het optimaliseren van de website, het creëren van relevante content en het verzamelen van links.

Als SEO bedrijf in Friesland werk ik voor verschillende klanten in diverse sectoren. Mijn klanten waarderen mijn persoonlijke aanpak, mijn resultaatgerichte werkwijze en mijn no-nonsense mentaliteit.

.

Waarom zou je jouw SEO uitbesteden?

Het uitbesteden van jouw SEO aan een SEO bureau heeft verschillende voordelen. Hieronder vind je een aantal redenen waarom het uitbesteden van jouw SEO een slimme keuze kan zijn:

 1. Expertise Een SEO bureau heeft de kennis en expertise om jouw website op de juiste manier te optimaliseren voor zoekmachines. Dit zorgt voor betere resultaten dan wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO.
 2. Bespaar tijd en geld Het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines kost veel tijd en geld. Door dit uit te besteden aan een SEO bureau bespaar je tijd en geld en kun je je richten op andere belangrijke zaken binnen jouw bedrijf.
 3. Continuïteit Een SEO bureau zorgt voor continuïteit in de werkzaamheden. Dit betekent dat er constant aandacht wordt besteed aan het verbeteren van de positie van jouw website in de zoekresultaten.
 4. Resultaatgericht Een SEO bureau werkt resultaatgericht en zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in de zoekresultaten. Dit leidt tot meer relevant verkeer naar jouw website en uiteindelijk tot meer conversie.

Wil jij meer relevant verkeer naar jouw website en uiteindelijk meer conversie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn SEO bureau in Friesland zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Met mijn expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie zorgen we voor meer online zichtbaarheid en resultaat.

Het uitbesteden van jouw SEO aan mijn SEO bureau in Friesland heeft verschillende voordelen. Je bespaart tijd en geld, krijgt continuïteit in de werkzaamheden en wij werken resultaatgericht. Ik zorg ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in de zoekresultaten en dat leidt tot meer relevant verkeer en uiteindelijk tot meer conversie.

Wil jij ook meer online zichtbaarheid en resultaat? Neem dan contact op met mij op en ontdek wat ik voor jou kunnen betekenen.

.

Hulp nodig met de SEO binnen jouw website?

Zoek je een zoekmachine optimalisatie specialist? Een betaalbare zelfstandige? Die je kan helpen met de SEO van jouw website? Ik kan je helpen! Stuur mij een mailtje en ik zal jouw huidige website en SEO bekijken. Daarna stuur ik je een vrijblijvend optimalisatie voorstel toe.

Wie ben ik?SEO bureau in Friesland

Door mijn brede kennis en 25 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en technieken, kan ik je helpen om de SEO binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan ook jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google!

Tjeerd Engel
Gespecialiseerd in SEO en Websites

info@tjeerdengel.nl
06 – 119 52 361

.

SEO Offerte aanvragen

SEO bureau in Friesland

Tjeerd Engel – SEO bureau in Friesland

× Hoe kan ik je helpen?