SEO specialist in Friesland

SEO specialist in Friesland

SEO specialist in Friesland: SEO (of zoekmachine optimalisatie / hoger scoren in Google) is een van mijn specialisaties. Op deze site vind je verschillende informatie en blogs over SEO. Heb je mijn hulp nodig voor de SEO binnen jouw website? Of wil je een offerte ontvangen om een idee te krijgen wat de kosten van het uitbesteden van jouw SEO zijn? Dan kun je mij altijd even mailen of bellen.

Tjeerd Engel – SEO specialist in Friesland
info@tjeerdengel.nl

SEO Offerte aanvragen

.

Waarom zou je jouw SEO uitbesteden aan een SEO specialist (in Friesland)?.

Een SEO specialist is een professional die zich richt op zoekmachine optimalisatie (SEO) en zich bezighoudt met het verbeteren van de positie van een website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. In dit artikel zullen we uitleggen wat een SEO specialist precies doet, welke middelen ze gebruiken en waarom het uitbesteden van jouw SEO aan een SEO specialist een slimme keuze kan zijn. We zullen ons daarbij specifiek richten op SEO specialisten in Friesland.
.

De werkzaamheden van een SEO specialist

Het werk van een SEO specialist is gericht op het verbeteren van de positie van een website in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit doet ik door middel van verschillende werkzaamheden, waaronder:

 1. Zoekwoordenonderzoek Een SEO specialist begint met het bepalen van de juiste zoekwoorden. Hij of zij gaat op zoek naar zoekwoorden waarop jouw doelgroep zoekt en waarop de concurrentie niet te groot is. Met behulp van verschillende tools zoals Google Keyword Planner en SEMrush wordt onderzocht welke zoekwoorden interessant zijn voor jouw website.
 2. Technische optimalisatie Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw website technisch goed in elkaar zit. Dit betekent dat er aandacht wordt besteed aan zaken zoals laadtijd, mobielvriendelijkheid, veiligheid en de juiste structuur van de website.
 3. Content optimalisatie Content is king, ook als het gaat om SEO. Een SEO specialist zorgt ervoor dat de content op jouw website relevant is en aansluit bij de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Dit betekent dat er teksten worden geschreven of geoptimaliseerd en dat er afbeeldingen, video’s en andere vormen van content worden toegevoegd.
 4. Linkbuilding Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Het gaat hierbij om het verzamelen van links naar jouw website vanaf andere websites. Een SEO specialist zorgt ervoor dat er op een natuurlijke manier links naar jouw website worden verzameld.
 5. Analyse en rapportage Een SEO specialist analyseert de resultaten van de werkzaamheden en rapporteert hierover. Dit gebeurt bijvoorbeeld met behulp van Google Analytics en andere tools.
  .

Middelen die een SEO specialist gebruikt

Een SEO specialist maakt gebruik van verschillende middelen om de werkzaamheden uit te voeren. Dit zijn onder andere:

 1. Tools Een SEO specialist maakt gebruik van verschillende tools om zoekwoorden te onderzoeken, analyses uit te voeren en rapportages te maken. Voorbeelden van tools zijn Google Keyword Planner, SEMrush en Google Analytics.
 2. Content creatie Een SEO specialist kan zelf content creëren of dit uitbesteden aan tekstschrijvers, fotografen of videomakers. De content wordt vervolgens geoptimaliseerd voor zoekmachines.
 3. Linkbuilding Een SEO specialist kan verschillende technieken gebruiken om links te verzamelen naar jouw website. Voorbeelden hiervan zijn het schrijven van gastblogs of het verzamelen van links via social media.

SEO specialist in Friesland

Als zzp-er en eigenaar van mijn SEO bedrijf in Friesland, ben ik gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Met meer dan 20 jaar ervaring als SEO specialist heb ik vele bedrijven in Friesland en daarbuiten geholpen met het behalen van betere zoekmachine resultaten en meer online succes.

Mijn aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Ik geloof erin dat elke klant uniek is en daarom pas ik mijn strategie en werkzaamheden aan op de specifieke wensen en doelstellingen van elke klant. Met behulp van een uitgebreide analyse bepalen we samen de juiste zoekwoorden en gaan we aan de slag met het optimaliseren van de website.

Als SEO specialist in Friesland werk ik voor verschillende klanten in diverse sectoren. Mijn klanten waarderen mijn persoonlijke benadering, mijn expertise en mijn resultaatgerichte werkwijze. Ik ga graag met jou in gesprek om te kijken hoe ik ook jouw website kan optimaliseren voor zoekmachines en bij kan dragen aan meer online succes.

Wil je ook hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines? Neem dan contact met mij op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.
.

Uitbesteden van jouw SEO aan een SEO specialist

Het uitbesteden van jouw SEO aan een SEO specialist heeft verschillende voordelen. Hieronder vind je een aantal redenen waarom het uitbesteden van jouw SEO een slimme keuze kan zijn:

 1. Expertise Een SEO specialist heeft de kennis en expertise om jouw website op de juiste manier te optimaliseren voor zoekmachines. Dit zorgt voor betere resultaten dan wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO.
 2. Bespaar tijd en geld Het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines kost veel tijd en geld. Door dit uit te besteden aan een SEO specialist bespaar je tijd en geld en kun je je richten op andere belangrijke zaken binnen jouw bedrijf.
 3. Continuïteit Een SEO specialist zorgt voor continuïteit in de werkzaamheden. Dit betekent dat er constant aandacht wordt besteed aan het verbeteren van de positie van jouw website in de zoekresultaten.
 4. Resultaatgericht Een SEO specialist werkt resultaatgericht en zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in de zoekresultaten. Dit leidt tot meer relevant verkeer naar jouw website en uiteindelijk tot meer conversie.

Wil jij ook hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als SEO specialist in Friesland help ik jouw bedrijf graag om meer online zichtbaarheid en resultaat te behalen. Met mijn expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie zorg ik ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in de zoekresultaten.

Mijn persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we samen met jou kijken naar de doelstellingen en de juiste zoekwoorden bepalen. Vervolgens ga ik aan de slag met het optimaliseren van jouw website, het creëren van relevante content en het verzamelen van links.

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Samen zorgen we voor meer online zichtbaarheid en resultaat!

.

Hulp nodig met de SEO binnen jouw website?

Zoek je een zoekmachine optimalisatie specialist? Een betaalbare zelfstandige? Die je kan helpen met de SEO van jouw website? Ik kan je helpen! Stuur mij een mailtje en ik zal jouw huidige website en SEO bekijken. Daarna stuur ik je een vrijblijvend optimalisatie voorstel toe.

Wie ben ik?SEO specialist in Friesland

Door mijn brede kennis en 25 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en technieken, kan ik je helpen om de SEO binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan ook jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google!

Tjeerd Engel
Gespecialiseerd in SEO en Websites

info@tjeerdengel.nl
06 – 119 52 361

.

SEO Offerte aanvragen

SEO specialist in Friesland

Tjeerd Engel – SEO specialist in Friesland

× Hoe kan ik je helpen?