SEO uitbesteden Friesland

SEO uitbesteden Friesland

SEO uitbesteden Friesland: SEO (of zoekmachine optimalisatie / hoger scoren in Google) is een van mijn specialisaties. Op deze site vind je verschillende informatie en blogs over SEO. Heb je mijn hulp nodig voor de SEO binnen jouw website? Of wil je een offerte ontvangen om een idee te krijgen wat de kosten van het uitbesteden van jouw SEO zijn? Dan kun je mij altijd even mailen of bellen.

 

SEO Offerte aanvragen

.

SEO uitbesteden Friesland

Als je een ondernemer bent in Friesland en je zoekt een betrouwbare partner om jouw SEO uit te besteden, dan ben je aan het juiste adres. Als ervaren ZZP’er in Friesland kan ik je helpen om jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren. Op deze pagina zal ik uitleggen welke werkzaamheden ik voor je kan uitvoeren en welke SEO middelen ik daarvoor gebruik.

Werkzaamheden

Bij het uitbesteden van jouw SEO zijn er diverse werkzaamheden die ik voor je kan verrichten, zoals:

 1. Keyword onderzoek: Het is belangrijk om te weten op welke zoektermen je gevonden wilt worden. Ik voer een grondig keyword onderzoek uit om te bepalen welke zoekwoorden het meest relevant en winstgevend zijn voor jouw bedrijf.
 2. On-page optimalisatie: Dit houdt in dat ik de content op jouw website optimaliseer voor de gekozen zoekwoorden. Hierbij let ik op zaken als titels, headers, meta descriptions en de structuur van de tekst.
 3. Technische SEO: Ik zorg ervoor dat jouw website technisch in orde is. Denk hierbij aan een snelle laadtijd, mobielvriendelijkheid, correcte URL-structuur en het oplossen van eventuele fouten of problemen.
 4. Content creatie: Ik kan je helpen met het creëren van waardevolle en unieke content die aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep. Dit kan in de vorm van blogartikelen, video’s of infographics.
 5. Linkbuilding: Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks naar jouw website is cruciaal voor een goede positie in de zoekresultaten. Ik help je met het opbouwen van een sterk en relevant linkprofiel.
 6. Lokale SEO: Als jouw bedrijf voornamelijk lokaal opereert, is het belangrijk om ook lokaal goed vindbaar te zijn. Ik zorg ervoor dat je bedrijf goed gepositioneerd wordt in lokale zoekresultaten en Google Maps.
 7. Monitoring en rapportage: Ik houd de resultaten van de SEO inspanningen nauwlettend in de gaten en rapporteer deze aan je. Zo blijf je altijd op de hoogte van de voortgang en kun je zien wat de impact van de SEO werkzaamheden is op jouw online zichtbaarheid.
  .

SEO middelen

Om bovenstaande werkzaamheden uit te voeren, maak ik gebruik van diverse SEO middelen, zoals:

 1. Google Analytics: Hiermee kan ik het verkeer op jouw website analyseren en inzicht krijgen in het gedrag van de bezoekers.
 2. Google Search Console: Dit is een handige tool om de prestaties van jouw website in de zoekresultaten te monitoren en eventuele problemen op te sporen.
 3. Keyword research tools: Ik gebruik verschillende tools om het beste keyword onderzoek uit te voeren, zoals Google Keyword Planner, Ahrefs en SEMrush.
 4. SEO plug-ins: Voor het optimaliseren van de on-page SEO maak ik gebruik van diverse plug-ins, zoals Yoast SEO en All-in-One SEO Pack.
 5. Backlink analyse tools: Om een grondige backlink analyse uit te voeren en kwalitatieve linkbuilding mogelijkheden te identificeren, maak ik gebruik van tools zoals Ahrefs, Majestic en Moz.
 6. Technische SEO tools: Met behulp van tools zoals Screaming Frog, GTmetrix en Google PageSpeed Insights kan ik technische problemen op jouw website opsporen en oplossen.
 7. Content creatie tools: Om aantrekkelijke en waardevolle content te creëren, maak ik gebruik van diverse tools en platformen, zoals WordPress, Canva en Adobe Creative Suite.
 8. Lokale SEO tools: Voor het optimaliseren van de lokale vindbaarheid maak ik gebruik van tools zoals Google My Business.
  .

Waarom jouw SEO uitbesteden?

SEO uitbesteden Friesland: Er zijn verschillende redenen om jouw SEO uit te besteden aan een ZZP’er uit Friesland:

 1. Tijd besparen: SEO is een tijdrovend proces en als ondernemer heb je wellicht niet de tijd om je hier volledig op te focussen. Door het uit te besteden aan een professional, kun je je concentreren op andere aspecten van jouw bedrijf.
 2. Expertise: Als ervaren SEO specialist ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Hierdoor kan ik de meest effectieve strategieën toepassen om jouw online zichtbaarheid te verbeteren.
 3. Betere resultaten: Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van SEO kan ik betere resultaten behalen dan wanneer je het zelf zou doen. Dit kan leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten, meer bezoekers en uiteindelijk meer klanten.
 4. Flexibiliteit: Als ZZP’er ben ik flexibel en kan ik mijn diensten aanpassen aan jouw specifieke behoeften en budget. Zo krijg je altijd een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij jouw bedrijf.
 5. Persoonlijke aandacht: Door te kiezen voor een ZZP’er uit Friesland krijg je persoonlijke aandacht en direct contact. Dit betekent dat ik altijd bereikbaar ben voor vragen of overleg en dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van jouw SEO project.

SEO uitbesteden Friesland: het uitbesteden van jouw SEO aan een lokale en ervaren ZZP’er uit Friesland biedt vele voordelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik je kan helpen om jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten, zodat je meer klanten kunt aantrekken en jouw bedrijf kunt laten groeien. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en samen een succesvolle SEO strategie te ontwikkelen.

Tjeerd Engel – SEO specialist
info@tjeerdengel.nl

SEO Offerte aanvragen

.

Hulp nodig met de SEO binnen jouw website?

Zoek je een zoekmachine optimalisatie specialist? Een betaalbare zelfstandige? Die je kan helpen met de SEO van jouw website? Ik kan je helpen! Stuur mij een mailtje en ik zal jouw huidige website en SEO bekijken. Daarna stuur ik je een vrijblijvend optimalisatie voorstel toe.

Wie ben ik?SEO uitbesteden Friesland

Door mijn brede kennis en 25 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en technieken, kan ik je helpen om de SEO binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan ook jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google!

Tjeerd Engel
Gespecialiseerd in SEO en Websites

info@tjeerdengel.nl
06 – 119 52 361

.

SEO uitbesteden Friesland

Tjeerd Engel – SEO uitbesteden Friesland

× Hoe kan ik je helpen?