Google ranking verbeteren

Google ranking verbeteren

Google ranking verbeteren: Om de ranking van een website in Google te verbeteren, zijn er verschillende strategieën en tactieken die je kunt implementeren. Hier zijn enkele belangrijke stappen die je kunt nemen:

 1. Zorg voor relevante en hoogwaardige content: Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de Google-ranking is de kwaliteit van de inhoud op jouw website. Zorg ervoor dat jouw inhoud relevant en waardevol is voor jouw doelgroep.
 2. Optimaliseer jouw website voor zoekmachines: Er zijn verschillende technieken die je kunt gebruiken om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Zorg ervoor dat jouw website een duidelijke hiërarchie heeft, gebruik relevante trefwoorden en meta-tags en zorg voor een snelle laadtijd.
 3. Werk aan jouw linkprofiel: Links van andere websites naar jouw website kunnen jouw ranking in Google verbeteren. Zorg ervoor dat je links krijgt van relevante en hoogwaardige websites.
 4. Zorg voor een goede gebruikerservaring: De gebruikerservaring op jouw website is ook belangrijk voor jouw Google-ranking. Zorg ervoor dat jouw website gemakkelijk te navigeren is, snel laadt en een mobielvriendelijk ontwerp heeft.
 5. Maak gebruik van sociale media: Het gebruik van sociale media kan ook bijdragen aan jouw Google-ranking. Promoot jouw inhoud op sociale media en zorg ervoor dat jouw website gemakkelijk deelbaar is op deze platforms.

Het is belangrijk om te onthouden dat het verbeteren van jouw Google-ranking tijd en moeite kost. Het is geen snel proces, maar als je deze stappen volgt, kun je de ranking van jouw website in Google op de lange termijn verbeteren.

.

Hoe je Google ranking verbeteren? Hier nog een aantal extra tips

SEO (Search Engine Optimization) uitvoeren is een belangrijke stap om de ranking van jouw website in Google te verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke stappen die je kunt nemen om SEO uit te voeren:

 1. Keyword onderzoek: Voer uitgebreid onderzoek naar de trefwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf en doelgroep. Maak een lijst met zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden in Google.
 2. Optimaliseer jouw inhoud: Zorg ervoor dat jouw inhoud geoptimaliseerd is voor de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Gebruik de zoekwoorden op strategische plaatsen, zoals de titel, koppen en in de inhoud zelf, maar overdrijf niet en zorg ervoor dat de inhoud natuurlijk leesbaar blijft.
 3. Maak gebruik van meta-tags: Gebruik relevante meta-tags, zoals titel tags en meta beschrijvingen, om zoekmachines te helpen begrijpen waar jouw pagina over gaat en deze aantrekkelijker te maken voor gebruikers om te klikken.
 4. Optimaliseer jouw afbeeldingen: Zorg ervoor dat jouw afbeeldingen geoptimaliseerd zijn door ze te comprimeren en de alt-tags te gebruiken om zoekmachines te helpen begrijpen wat er op de afbeelding staat.
 5. Werk aan jouw linkprofiel: Linkbuilding is nog steeds een belangrijk onderdeel van SEO. Zorg ervoor dat je links krijgt van relevante en hoogwaardige websites.
 6. Maak jouw website mobielvriendelijk: Zorg ervoor dat jouw website gemakkelijk toegankelijk is op mobiele apparaten, omdat Google nu websites bestraft die niet mobielvriendelijk zijn.
 7. Zorg voor een snelle laadtijd: Een snelle laadtijd is belangrijk voor zowel gebruikers als zoekmachines. Zorg ervoor dat jouw website snel laadt door bijvoorbeeld de afbeeldingen te comprimeren en gebruik te maken van een snelle webhosting service.

Het uitvoeren van SEO is een continu proces en vereist tijd en geduld. Maar door deze stappen te volgen, kun je jouw website beter vindbaar maken in Google.

.

Hulp nodig met jouw SEO / zoekmachine optimalisatie?

Zoek je een SEO specialist? Een betaalbare zelfstandige? Die je kan helpen met jouw SEO? Dan kan ik je helpen!

Stuur mij een mailtje en ik zal jouw huidige website en (SEO) aanpak bekijken. Daarna stuur ik je een vrijblijvend optimalisatie voorstel toe.

Wie ben ik?Google ranking verbeteren
Door mijn brede kennis en 22 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en technieken, kan ik je helpen om de zoekmachine optimalisatie binnen jouw bedrijf te verbeteren. Hierdoor kan jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google!

Tjeerd Engel
Gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie – SEO

info@tjeerdengel.nl
06 – 119 52 361

.

SEO Offerte aanvragen

Door Tjeerd Engel

Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun website en SEO. Mijn 22 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe WordPress websites en zoekmachine optimalisatie (SEO). Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij SEO ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe of wat de investering zal zijn? Stuur mij dan een e-mail: info@tjeerdengel.nl of bel mij via 06 - 119 52 361